Nattblogg kanske det nya?

I bland på natten, när man ligger och verkligen ska försöka sova..
Ni vet, när man verkligen vill sova, men man kan inte riktigt..
Man ligger och tänker på olika saker, vet inte riktigt vart man ska ta vägen med sina tankar, man vill bara skriva ner allting som i en bok, så man kan läsa upp det dagen efter och tänka efter mera, då man är piggare i kroppen.

Man kanske ska börja blogga på nätterna i stället, då jag i allafall är rätt djup av mig, fast då kanske min blogg skulle bli för personlig, vilket jag inte vill.. Jag vill ha den rätt simpel/enkel, prata om saker i mitt liv, saker jag tycker osv, inte så mycket om vem jag är eller mina känslor.
Tror inte på att lämna ut sig till alla på det sättet, vill ha det rätt privat, men endå djupt och personligt..
Kanske lite svårt att förstå, jag förstår er kan jag säga, för mig är det också rätt konstigt endel saker, men jag tror det är endel av livet, det är de som gör saker och ting spännande!

Min hals känns lite bättre i allafall, som TUR ÄR! Jag har vräkt i mig piggelin, för att försöka bli av med lite av smärtan, när jag var på sjukhuset idag så kom jag och tänka på när jag var på Huddinge sjukhus för att opereras för mina halsmandlar, jag var såå sjukt nervös innan jag skulle ner i operationssalen..

Innan jag skulle opereras så fick man ju inte äta något och sen skulle jag tvätta hela mig på sjukhuset, fick ta av mig allt, som smycken osv, och ta på sig ett vitt sjukhus linne, ta lite lugnande tabletter och lägga sig och vänta in att bli opererad.. Jag var väldigt nervös då faktiskt!
När jag vaknade upp sen i allafall på uppvaket, så fick jag piggelin, jag minns att jag bara slickade på den lite, det tog för lång tid för mig att äta upp den, så den började smälta ner på handen, så dom fick ta den..
Shit vad jag käkade piggelin då!
Jag har ju blivit opererad förut, men då var jag rätt liten och minns inte så mycket, det var för polyperna.

Det gjorde verkligen skit ont att ta bort halsmandlarna, mina var väldigt stora också och onormala, dom sa det när jag föddes, att mina var onormalt stora och såg "fula" ut, men dom tog dom aldrig på mig när jag var liten, vilket jag inte förstår.. för det hade varit mindre smärtsammt för mig då..
När jag kom hem från sjukhuset, så fick jag ju leva på högsta smärtstillande tabletterna för att kunna göra någonting, och det var STORA tabletter som jag skulle SVÄLJA, jag som hade blivit opererad i halsen..
Det förstår jag faktiskt inte, att dom gav mig tabletter att svälja?
Jag grät när jag svalde dom...

Men men, piggelin är gott!


Madeleine » 2010-03-15 | 16:51:51
URL: http://madous.blogg.se/

Blev du sur för att jag råkade tro att det var Daniel ditt ex du pratade om? Sen det där om strumporna var bara på skoj. Du får sluta misstolka allting jag skriver Emma :P :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback