Onsdag (Sex and the city)

Jag har precis badat, sköööönt som fan!
Var nere och tränade, sov hos syrran i natt, storasyster som bor tillsammans med sin kille i Flen.
Så vi sov där, sen så drog jag ner och tränade med syrran!
Men jag har lite bråttom nu, ska jobba. Hörs senare!
PUSS

Hundmode?

Vad tycker ni om det här med att klä hundar i kläder osv?
Alltså jag tycker att det är okej sålänge som hunden inte känner sig obekväm/att det gör ont eller att dom skäms!
Jag skulle tex aldrig tycka det var okej att klä hunden i skor eller tofflor, eller små hattar och toffsar, för det är inte naturligt för en hund!
Jag har tex en liten chihuahua, och han behöver täcke på vintern, eftersom att han fryser väldigt mycket och brukar bli förkyld och få hosta, och vi har även funderar på att försöka hitta något "skydd" till hans tassar, för han brukar frysa om tassarna, så att han får kramp och haltar då så att vi måste bära honom.
Det är skillnad, men att klä en hund bara för att det är gulligt eller ser roligt ut, tycker jag inte är samma sak alls, om det är för hundens bästa, om den fryser osv så är det en annan sak..
I vintras hade våran chihuahua jätte mycket förkyldningar och fick ofta problem med sina tassar, han fick liksom kramp och började halta, och då fick vi ta upp honom och värma hans tassar ett tag så krampen gick över..
Stackars liten, det var inte kul för han i vintras, då våran andra blandras tik som väger ca 30kg inte hade några problem alls nästan, hon har en väst som vi brukar ha på henne när det är väldigt kallt, men hon älskar att busa i snön, så den åkte nästan av!  


Aja, men här tänkte jag iallafall visa lite "mode" för hundar, vissa "outfits" som inte är FÖR mycket, visst är dom  
söta, tycker speciellt mopsen som har den gråa/rosa tröjan är urgullig!


För er som har hundar, så finns det en väldigt bra hemsida för er, det är en hemsida där dom säljer både hundkläder och andra olika hundartiklar, så som mat/kex och leksaker!
Väldigt bra hemsida faktiskt, om ni vill kolla in den så hittar ni den på

www.lechien.se

Bilder - Lånade av google.se

Ricky Martin är tydligen bög..


 Jahapp, nu har han kommit ut ur "garderoben".

Till sist har han lämnat dubbellivet bakom sig, Ricky Martin medger för första gången att han är bög.
"Jag är stolt att berätta att
 jag är en lyckligt lottad homosexuell man", skriver popstjärnan på sin hemsida.

Jag har nästan alltid trott att han antingen har varit bög eller bi, men jag tycker det är bara skönt och bra för honom att han verkligen ha börjat vara "ärligt" mot sig själv..
Man har rätt att vara vem man är och leva som man vill, oavsett om man är hetro, homosexuell, eller bisexuell!

Jag kan i allafall tro att han krossade endel tjejers hjärtan när han väl kom ut som homosexuell, för han är ju inte helt fel att titta på..
Minns videos från honom på 90 talet, inte helt ful! 
Så, vad har ni gjort idag?
Jag kom hem precis för en halvtimme sedan, var och käkade med några kompisar från jobbet på MAX tog en sånhär nyttig kyckling delight, den var rätt god, har käkat den några gånger förut, så den funkar! I dag så har jag varit nere och tränat med syrran, vi tog en promenad ner i det fina vädret och pumpade på gymmet! Det var sååå skönt! Vi ska ner i morgon oxå, efter det så drog jag och köpte en sallad på pressbyrån och tog med till jobbet, och käkade medans jag hade rast, vid klockan sju tiden! Den var faktiskt väldigt god, kyckling sallad, men rätt dyr tror jag, 53 kr, är det billigt för en sallad, eller dyrt? Jag vet faktiskt inte riktigt!

Bild - Lånad av google.se

För jag är VIP

Jag har precis fått hem en inbjudan till en ny nattklubb som har öppnats av Linda Rosing och Sebastian Edevärn.
Haha naajs.. Fick det på posten nyss, Gaudi Nattklubb, jag och en kompis är inbjuden som VIP ;)

Ska man gå kanske? På fredag eller lördag?


Lista på världens fulaste skor

Här har jag gjort en lista på vad jag skulle säga är världens fulaste skor.
Listan är från 1-15 de plats. Då 1 är fult och 15 är fulast av alla!
Snygga vaah? ;)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Bilder - Lånade av google.se

Känsliga tittare varnas!

Här har ni ett tips på hur man INTE ska sminka sig! 
Kolla in tjejen till höger (dessie), kolla skillnaden på hennes face och hennes hals?! 
WTF!? 

Måndag

Ny vecka, nya tag, det är faktiskt riktigt fint väder ute ju, skönt!
Lite molnligt, men det är endå fint väder, solsken och skön!
Jag ska snart bege mig till gymmet för ett skönt träningspass, det ska bli skönt, min deff period börjar ju nu, träning varje dag förutom en vilodag..
Sov vääldigt länge idag, jag har märkt det, att man blir bara tröttare och tröttare ju längre man sover, inte roligt alltså.. haha, jag ska börja gå upp tidigare på morgonen, för jag jobbar ju kvällar, och då blir det lätt så att man lägger sig sent och går upp väldigt sent oxå, därför ska jag försöka vända på detta.
Nepp, nu ska jag göra mig iordning och bege mig, kan inte sitta här hela dagen.. Ska i väg och jobba sen oxå, tyvärr kanske man kan säga?
För det är hockey i kväll... Fan vad jag skulle vilja gå på den matchen, men jag måste verkligen jobba, behöver pengar pengar pengar... Men det vore allt skoj att gå på matchen i kväll, hoppas det går bra.. ♥

Jag har väldigt nyligen kollat på en dokumentär om "Primordial Dwarfism", som handlar om att man har en väldigt ovanlig dvärgväxt.. Barnen är väldigt små och lever oftast inte så länge.. Väldigt synd om de här barnen för dem får ofta problem med synen, hörseln och massor av andra delar av kroppen som inte riktigt fungerar som det ska egentligen..

Här har vi en liten flicka som lider av sjukdomen,
tillsammans på bilden är hennes pappa.

Bild - Lånad av google.se

Vårt läkande

Sår på kroppen läker, mina sår, dina sår, dina sår som du har givit mig, dom läker alltid.
Vecka efter vecka, nya ärr som påminner mig om verkligheten och om vad jag är värd i dina ögon.
Jag skriker tills min röst blir skrapig och gör ont, jag kryper på golvet fast mina knän inte bär mig, jag kan inte gå, jag kan inte stå, jag kan inte ligga..
Mina sår läker, mina sår försvinner, dina ord, dina handlingar påverkar mig hårdare, de sätter spår någon annanstans där man inte kan plåstra om, i mitt hjärta, det är svårare att läka mitt hjärta.

Jag förstår inte hur du kan känna dig manlig, känner du dig stolt? Känner du dig mäktig, som någon viktig människa? Känner du dig övermänsklig kanske? eller känner du dig som ett offer?
Berätta varför du hatar mänskligheten, berätta varför du hatar dig själv.  
Om jag visste, om jag visste vad som plågade dig,
så kanske jag skulle veta mer om mig själv..

Bild - Lånad av google.se

Tyngsta bebisarna

Nyligen födde en kvinna i Indonesien ett barn som vägde 8.709 kg.
Trots barnets storlek, är han inte den största bebisen som någonsin fötts. Enligt Guinness World Records, föddes världens tyngsta baby av Anna Bates i Kanada 1879. Barnet vägde 10.487 kg och dog elva timmar efter födseln. Största barnet att någonsin överleva var en italiensk pojke som vägde 9.979 kg vid födseln.

Skulle ni orka trycka ut en sånhär unge?
Men söta är dom alltid, små michelin bebisar, med michelin armar och michelin ben!
Hoppas hon hade bedövning i allafall..


Bilder - Lånade av google.se

Saknar just nu!

Just nu så saknar jag verkligen Sussie, om du läser detta gumman vilket du brukar göra ;)
Så ska du veta att jag saknar dig väldigt mycket, det var ca en månad sen vi sågs, för det har varit mycket både för dig och mig, men vi ska ses snart! Vi pratade nyss på msn, Värmdö nästa ♥

Helgen

Förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera under helgen, men jag har helt enkelt kännt att jag bara vill ha en "bloggfri helg", vet inte varför men jag orkade bara inte uppdatera.
I bland har man sådana dagar, då man bara inte orkar, ingen lust helt enkelt.
I går var jag först nere på stan tillsammans med mamma, vi var och käkade lunch och kollade runt på lite olika saker, mysigt sådära, de har fått in mycket fina saker på stan!
Speciellt HMs vår och sommar kollektion, är väldigt snygg, mycket fina och färgladda kläder.

Sen på kvällen så var med min polare Mikael, vi hade en as skön chill kväll, vi kollade på "The IT", syrran var med oxå och jag fick grymt skön fotmassage av Mikael, fan vad skönt det är med massage, det är såå guld värt när man är trött och sådär lite halvfrusen, fast det kittlas som fan när man tar med fingrarna mellan tårna, fy fan vad jag sprattlade som en jäkla fisk!

Har ni sett "The IT" om den där äääckliga clownen som går runt och mördar barn?
Sjukt bra film faktiskt, men riktigt läskigt.. Om ni inte har sett den, så rekomenderar jag den verkligen, fast om man är riktigt rädd av sig, så kanske man behöver en kudde att gömma sig bakom;) Eller varför inte en härlig man kanske? haha..

Såhär söt är han i allafall, skulle ni dejta honom? Jag gillar speciellt hans röda hår och snygga händer!
Hans naglar, svarta och långa, det är såååå inne just nu!

Vad händer i morgon då?
Jag ska upp relativt tidigt och träna, börjar ju deffa i morgon, kommer träna inprincip varje dag och käka väldigt nyttigt, men det ska bli väldigt skönt!, och sen ska jag träna och efter det vet jag inte!

Bilder - Lånade av google.se

Christian Louboutin

Han gör skorna som får kvinnor över hela världen att bokstavligt talat se rött.
De klarröda sulorna är skolegenden Christian Louboutins kännetecken.
Christian Louboutin upptäckte sin fascination för skor när han började gå på nattklubbshower och försökte redan som sextonåring kränga sina första skapelser till dansarna.
Sen frilansande han för bland andra Maud Frison, Chanel, Yves Saint-Laurent och Sidonie Larizzi, innan han började arbeta med skolegenden Roger Vivier. 1992 öppnade han sin första butik för sitt eget märke och sedan dess pryder hans skor både kungliga och skådespelande fötter världen över.
Han har samarbetat med de flesta stora designerns och har också börjat utveckla sitt eget märke genom en kollektion väskor.

Varför älskar alla kändisar dina skor?

Jag tror att det beror på att jag vet vad en kvinna vill ha, hur hon fungerar. Jag växte upp med min mamma och syster och fick det feminina naturligt i min uppväxt, det kommer från min barndom.

Och fast man skulle kunna tro att Louboutin överöser kändisarna med skor så har han faktiskt gjort det till sin policy att aldrig ge bort några skor gratis.

Om saker ges till dig, så förlorar det värdet och du kommer inte att avguda det, säger Christian.

Hans skor är som en dröm, och kostar också som en dröm, skorna är väldigt exklusiva, att få ett par sådana skor krävs en tjock plånbok, skorna ligger från 4000kr uppåt! Inget är sexigare än en röd Louboutin-klack hävdar Lindsay Lohan, som är ett stort fan av just dehär skorna, jag skulle inte ha något emot att äga ett par!

En blå variant

Stilren variant

Lite mer fest sko, silvrig variant

Vardags skinnsko

Mina favoriter sjukt sexig variant

Bilder - Lånade av google.se

Fredags mys

Jag har haft en jätte skön fredagskväll med mina systrar, min storasyster har lagat jätte god mat, kyckling med söt sur sås och bulgur, mmm så gott det var!
Sen har jag badat, och målat naglarna osv, väldigt skönt att bara pyssla om sig själv, och så har jag ju städat, vilket ni såg när jag la upp före och efter bilder på mitt rum!
Snart ska vi kolla på "solsidan" har ni sett det? det är ett svenskt komedi program som går på fredagar på 4an tror jag det var, grymt kul i allafall! Med felix herngren!

Nu ska jag va lite social, och låta mina naglar få torka ifred!
Jag är grymt sugen på godis, men ska låta bli sånt när man ska deffa! :)

Sådär ja!

Nu har jag städat, damsugit och gjort det fint!
Det var verkligen dags kan man säga, det var saker och kläder överallt!
Såhär blev resultatet i allafall!

Före

Efter

Fredag hela veckan?

Vore det något?
Mjaa.. Jag tycker att vardagarna kan vara väldigt sköna, man har rutiner liksom, jobbar och tränar osv.
Helgerna är ofta väldigt öppna för förslag, jag är inte den personen som gillar att planera in saker flera veckor framöver, jag är den som gör saker väldigt spontant.
Bestämmer ofta på fredagen vad man ska göra i helgen och vilka man ska träffa, sen så självklart behövs det planeras ibland, ibland behöver man kunna planera saker framöver!
Speciellt om man har ett full späckat schema i veckorna.
Idag vaknade jag ganska tidigt, eller "tidigt och tidigt" minns inte riktigt, minns bara att syrran kom in i mitt rum och började snacka med mig om att hänga med ner på stan. Hon skulle ner och shoppa och var väldigt ivrig!
Jag var trött och sa att jag skulle möta henne nere på stan senare, för jag skulle endå ner och fixa lite grejer!
Tog sällskap med mamma ner på stan, vi gick och köpte lite blommor till hennes kompis som fyllde år i går, jätte fina gula påsk blommor hittade vi, som vi satt ner en liten glittrig fjäril i, det blev väldigt fint!
Jag var även och handlade en rull borste till håret och en pennvässare till smink, hittade det på åhlens!
Dom hade 20% rabatt på hårborstarna oxå, så det var jätte bra!

Jag ska ta och städa mitt rum, ska ta före och efter bilder!
Jag vill verkligen inte att ni skrattar, för det är fruktansvärt just nu, jag lovar er.. Det är saker ÖVERALLT!
Har inte städat på ett tag, speciellt förra helgen då allt var väldigt jobbigt och jag var inte ens hemma.
Men men, ni kommer få se hur det ser ut sen!
Kommer även lägga ut bilder på mina fynd som jag har gjort, hade mina nya skor på mig på stan i dag, för jag vill "gå in mig i dem"! Jag älskar dom verkligen, jag är ju en "sko tjej", älskar ju skor och väskor, det tycker jag är så himla sexigt och snyggt med ett par läckra skor, och en snygg väska, det piffar upp en outfit väldigt mycket.

Snackade med en killkompis Tommy i telefon i dag tidigare, han fyller år på söndag och ska ut och jaga vildsvin i helgen, haha vildsvin? Jag bara aha okeej.. Tydligen så är det skit gott och käka oxå, han bara "ah, det är som gris fast mycket godare", så han ska bjuda mig på en vildsvins middag här framöver..

Vet faktiskt inte om jag skulle vilja äta dem här, såå söta :/ ♥

Bild - Lånad av google.se

Hunter

Hejsan kära läsare!
Hoppas ni har haft en bra dag idag, min har varit heeelt okej! Jag har handlat lite saker på stan, har varit och tränat och jobbat! Så min dag har varit skönt! löning i dag ju, inge fel på den 25e ;)
Jag var inne och kollade på blondinbellas blogg i morse och såg hennes sjukt snygga Hunter gummistövlar, ni vet kanske vilka de är? Det har ju blivit väldigt inne att ha gummistövlar och speciellt några som heter då "Hunter", vilket är ett speciellt märke.
Kändisarna har ju sådanna självklart, dom ligger på ca 1200kr st, och är hur snygga som helst!
Älskade blondinbellas, för dom var sådär "korall" färgade, vilket jag ÄLSKAR!
Funderar på att kanske investera ett par sådanna, många kör på den rosa färgen, men jag tycker att de korall färgade är hur snygga som helst, men jag vet inte om man har lust att lägga ner 1200kr på ett par gummistövlar, men dom är ju sååå snygga.
Jag och en tjejkompis Lisa snackade just om det i dag när vi sågs, vi båda ÄLSKAR verkligen skor och väskor, hon är väldigt lik mig på det sättet, och vi tycker om det är något man kan lägga ner pengar på så är det skor eller väskor haha, men samtidigt så får man inte spendera föööör mycket, för det är ikke bra!
Jag tycker din sko har fått in väldigt snygga skor, som är billiga oxå, och dom funkar jätte bra, dom flesta i allafal, endel tycker jag kan gå sönder eller bli fula efter ett tag.
Jag kommer ta bilder på mina köp i dag och lägga ut på bloggen, antingen kommer dom ut i kväll eller så lägger jag ut dem i morgon på bloggen, så kan ni få se;)

Här är godingarna!



  Bild - Lånad av google.se

Hej hopp!

Jag har precis vaknat, sjukt skönt att sova ut faktiskt..
Jag ska göra mig i ordning, käka lite frulle och sen ska jag ner på stan och kolla runt lite, sen ska jag träna OCH sen promenera iväg till jobbet, måste skynda mig nu faktiskt, har lite brottom!
Vad ska ni göra i dag?

PUSSSS vi hörs senare!

En till, är detta roligt?

vilken frukt åt du senast? Jag käkade ett äpple och en apelsin på jobbet, grymt goda! Speciellt boldapelsiner, dom tycker jag är otroligt smaskiga!
hur ofta äter du plockgodis? Hm.. väldigt olika, i perioder ibland kan man käka det, men sen kan det gå lång tid då man inte äter något alls.
vilket djur hade du varit, om du fick välja? Hund, jag älskar verkligen hundar!
tror du att du kommer att få leva ett till liv? Jag vet faktiskt inte, vågar inte tänka på sådant.
är du värd mer än andra människor? Nej, jag anser att alla människor är lika värda när man föds.
vilken familjemedlem står dig närmast? Svårt att säga, är nära mina systrar, men jag kan inte välja sådant, står nära hela min familj, kan inte göra skillnad på dem.
vad heter du på facebook? Mitt namn
vilket barnprogram är roligast? Hm, jag vet inte faktiskt, gillade Björnes magasin när jag var yngre i allafall!
är tjejer eller killar bäst? Tjejer helt klart ;)
har du varit på en gayklubb? Nej inte ännu, men det ska ske inom snar framtid, det vore skoj!

äter du kanterna på brödskivan? Ja helt klart, fattar inte dom som inte gör det.
är du vegetarian/vegan? Nej det är jag ikke, tror på djurens rättigheter, men jag är inte vegetarian/vegan.
vart hittade du den här listan? På listboxen.
har du en egen lägenhet? Nej
vilken kamera har du? Hm, en 10 meg pix, men jag minns inte vad det är för märke.. Och jag orkar inte springa i väg och kolla nu heller, bara för denna lista ;)
vad har du valt för bild här uppe? Här uppe?
vad vill du bli kallad? Drottning, nej men mitt namn?
vad hade du hetat, om du fått välja? Det vet jag faktiskt inte, hm.. kanske Chanel
om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej? Haha, vilken fråga! Ingen aning, tjej förmodligen.
vad gör du just nu, i denna sekund? Sitter och är kissnödig och svarar på den här listan, faktiskt riktigt roligt, för man måste verkligen tänka igenom massor av saker!
vilka sidor och program är du inne på just nu? Google, bloggen, min bank osv.

hur många timmar sov du inatt? typ 6 timmar
vilken tid gick du upp imorse? vid nio tiden, fast snooooozade klockan ett tag ;)
hur många har du på msn? Några hundra
hur många tjejer/ respektive killar? Haha, vem fasen, skulle verkligen sätta sig och räkna killar och tjejer på msn, när man har flera hundra?
hur många blommor har du i ditt fönster? Jag har en ståtlig blomma, förmodligen är den så ståtlig för att den är plast och slipper vattnas, jag lyckas bara döda mina blommor.
vattnar du dem själv? Som jag sa tidigare, så är den plast ;)
te eller kaffe? Inget av det, avskyr te, det smakar bara varmt vatten och kaffe gillar jag inte heller!
laddar du ner film/musik olagligt? Herregud..
eller lyssnar du via spotify? Jag har spotify
är du inne på msn? Nej inte just nu

vad har du för påslakan? Vita, det ska vara enkelt och stilrent ;)
vart är du just nu? Jag är i vardagsrummet, ska snart in i sovrummet och slagga!
sitter du på en stol från ikea? Nej, sitter i en soffa från någonstans.
tuggar du på något, isåfall vad? AH tuggar på min tunga.. Nej tuggar inte på något.
när städade du ditt rum senast? Ska städa i morgon, det är de enda jag säger!
när träffade du din morfar senast? Några veckor sedan
vem är du kär i? Ingen
har du nån sjukdom? Hoppas jag inte
vad händer i höst? Det får vi la se
vad är du i stjärntecken? Skytten

vilken film såg du på bio senast? Jag såg "farsan" så jäkla bra film!
rött och svart eller vitt och grönt? Rött och svart
frukt eller godis? Frukt
vad äter du till frukost? Olika, men macka typ, eller flingor, youghurt.. väldigt olika!
vilken typ av film gillar du? Jag är väldigt svag för skräckisar, men gillar ju komedi, thriller och drama oxå!
och vilken gillar du inte? Jag har rätt svårt för barnfilmer, tecknade filmer som visas på bio osv.
vilka är din favoritlåtar just nu? Jessica Simpsons - Dont have to let go
om du blev gravid nu, vad skulle du göra då? Beror på omständigheterna, men just nu vill jag inte ha barn.
brukar du tejpa över din mun? Ah, varje natt, så att jag inte snarkar.. HM NEJ!
var du på dreamhack? Eh, nje..?

hur ser dina strumpor ut, är de sexiga? Ah skit sexiga, vet faktiskt inte hur ett par strumpor kan bli sexiga ens? Något som är sååå sexigt är när vissa män har sandaler med strumpor på sommaren, som de har dragit upp till knäna, där kallar jag snygga strumpor ;)
hur ser dina underkläder ut? Svarta string och svart BH
när blev du taggad på facebook senast? Någon helg sen, är inte så aktiv i Facebook, har precis skaffat tillbaka det.
http://cabaoo.com/listboxen/?p=2&id=485

En liiiten lista

SENASTE
1. Kompisen du träffade:
Lisa
2. Personen du pratade I telefon med: Mamma
3. Du fick SMS av: Mamma
4. Du kramade: Lisa

IDAG
5. Kläder:
Leggins, kofta, linne
6. Bättre än igår: hm..

IMORGON
7. Är det:
En ny dag
8. Planer: Jobba, träna, dra en sväng på stan.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Det låter vi dagen utvisa, förhoppningsvis slipper man tråkigheter

FAVORIT
10. Nummer:
Har inget, men 7 kanske.  
11. Färg: Har flera
12. Årstid: sommar och vinter haha
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället?: Trött

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?:
Gick på toa
16. Vad åt du sist?: En piggelin
17. Vad irriterar du dig på?: Otåliga och dumma människor
18. Tror du på distansförållanden?: Ja, i viss mån
19. Vem tänker du på just nu?: Hakar
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Förmodligen, vi pratade nyss.  
21. Vart reste du sist?: Minns inte riktigt
22. Vad gjorde du igår kväll?: Jobbade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Pappa mest tror jag
24. Ler du ofta?: När jag är glad
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Skönhet
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ibland gör jag det, men ser dem inte så ofta
27. I vems säng sov du i igår natt?: Mammas dubbelsäng med syrran och vovvarna.
28. Vilken färg har din tröja?: Grön

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
Ja  
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Många gånger
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland, beroende på hur ont det gör självklart

GLÄDJE
32. Är du en glad person?:
När jag mår bra, så är jag glad
33. Vad gör dig glad?: Att känna sig nöjd med sig själv och med allt, vara frisk och att mina nära och kära är det också, att saker rullar på utan problem.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja
35. Är lycka överskattat?: Nej
36. Kan musik göra dig glad?: Ja verkligen, riktigt sköna låtar på telefonen eller datorn är grymt mycket värt.

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Ibland, ibland inte
41. Är du kär?: Nej

HAT
42. Vem hatar du verkligen?:
Kan jag inte ta här
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha nej det har jag ikke, funkar det?
44. Är du en mobbare?: Nej, tror inte på mobbning
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

SKOLAN
47. Gillar du skolan?:
Ja, skolan är till för att lära sig och utvecklas, gör det bästa av det!
48. Favoritämne?: Hm.. har flera, Svenska, Engelska typ
49. Värsta ämne : Matte, sjuuuukt tråkigt..
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Det minns jag inte                                   

Listan är hämtad från: http://cabaoo.com/listboxen 

http://cabaoo.com/listboxen/?p=2&id=50

En hemlis

Jag sa ju till er att jag skulle berätta någonting "personligt" om mig själv.
När jag var liten, runt kanske 4-5år gammal, så lurade min storasyster som är 17månader äldre än mig, i mig att jag var en kille, och jag trodde verkligen på det!
För när jag var liten, så hade jag kort hår och mörkt, min storasyster hade långt blont hår, då sa hon till mig att att alla som har långt och blont hår är tjejer, och killar har korta och brunt hår.

Och eftersom hon var min storasyster, min förebild o allt så litade ju jag på henne..
Jag frågade till och med mamma och pappa om jag var kille, men dom skrattade mest åt det och sa "nej det är du verkligen inte, tjejer kan oxå ha kort och brunt hår", men jag trodde faktiskt på detta under en period, att jag verkligen var en kille..

Tell me about it stud

Dagens kille, John Clayton Mayer, född 16 oktober 1977 i Bridgeport, Connecticut, är en amerikansk singer-songwriter och gitarrist.

TJEJER, är denna kille..

HOT OR NOT?;)

Bild - Lånad av google.se

Sex and the City <3

Helt underbart väder det har varit idag, visst? sååå skönt!
I går var det inte lika roligt, men i dag var det fasen helt underbart ute!
Idag så har jag varit på ett väldigt viktigt möte, (privat) som jag tyvärr inte kan berätta om.
Och sen har jag varit nere och tränat, så skönt! efter att jag har varit sjukt i en och en halv vecka, så det var tungt i början, men det kommer bli skit bra!
Jag ska göra mig i ordning nu, ska iväg och jobba snart, så jag tänkte bara uppdatera lite snabbt och kolla läget med er, och så ni vet vad jag har för mig!
Jag ska blogga mer när jag kommer hem, jag LOVAR, då ska jag berätta lite hemlisar om mig tänkte jag, jag är ju inte så "privat" i bloggen, så jag tänkte prata lite mer privat med er!
Jag var nere en sväng på stan oxå, hittade skit snygga linnen som jag kommer nog köpa i morgon, då ska ni få se dom här på bloggen, jätte fina var dom! I sommriga färger och allt! MYS!

Jag kollar just nu på Sex and the City, jag tycker helt klart att det är det bästa tjej programmet någonsin, jag bara älskar det.. Skulle kunna sitta och kolla på avsnitt en hel dag alltså, det är så jäkla roligt!
Gillar de olika karaktärerna, deras personlighet och hur dom kompletterar varandra.
Jag vet faktiskt inte vem som är min favorit helt ärligt, jag gillar ALLA.. Men det stor nog emellan Carrie och Samantha..
Vilken är eran favorit?


Bild - Lånad av google.se

Tell me about it stud

Nick Zano född 1978, amerikansk skådis och producent.
Mest känd som "Vince" i serien "What I Like About You".

Såå tjejer, är han..

HOT OR NOT?;)


Bilder - Lånade av google.se

SSK

Jag har glömt att berätta att jag var ju på hockey i söndags, var hemma i Södertälje en sväng och gick på hockey med Jakob och pappa, Shit vilken bra match det var!!!
Eller vad säger du Jakob ;)
Vi slog Rögle med 2-0, Riku höll nollan... Grym kille!

Jag hoppas verkligen att vi håller oss kvar, vi MÅSTE hålla oss kvar.. Men det ska vi bara göra!
För vi är ett lag som aldrig ger upp, aldrig någonsin!
Vi slog även AIK borta i dag oxå, så det var grymt skönt! hade tydligen varit en väldigt spännande match, synd att man inte var på hovet, det hade varit grymt skoj att spöa dom på bortaplan..
Mötte pappa påväg från jobbet och han berättade att vi hade vunnit med 4-3, såååååå SKÖNT!

Jag har precis kommit hem från jobbet, har inte gjort speciellt mycket i dag faktiskt.
Men ibland är det skönt att bara chilla och tare lungt! 
Har även snackat lite om helgen, man börjar redan snacka om den innan man ens är inne på halva veckan haha? Men i allafall, så kommer jag jobba hela helgen, men sen blir det nog film kväll med Mikael, har även snackat med Jakob och några till att vi tänkte dra ihop en film kväll i helgen, vore najs!
Ska ju deffa nu i 2 månader, så det blir inge sprit eller skit för mig, bara träning träning träning! Bla;)
 
En fråga till er läsare: Om ni fick ha en dag hela veckan, vilken skulle det vara då?

MINA KILLAR♥

Bild - Lånad av google.se

Goden dag med Gordon Ramsay

Hur mår ni mina kära läsare?
Allt bra med er hoppas jag verkligen!
Jag är fortfarande trötter efter denna helg, helt slut.. Var skönt att sova i sin egen säng i natt!
Det är verkligen GULD värt..

Jag sov som en stock, la mig vid halv ett, och somnade typ på en gång.. Och vaknade vid klockan 12..
Jag har varit ute med hundarna och det var skit blött och slaskigt ute, hatar detta väder alltså.
Sådär slaskigt och äckligt. BLÄ!

Ska ner och träna om en stund, och sen ska jag dra och jobba.. Ska bli skönt!
Dock så hittar jag inte min laddare till min andra telefon, som jag använder just nu, medans jag letar efter ett nytt headset till min LG mobil.
Min mobil håller på att dööö för den är så utladdad!!
Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska packa lite saker!

Föresten, kollar på "The F Word" med Gordon Ramsay, vad tycker ni om honom?
Jag har själv väldigt svårt för honom, vet inte varför riktigt, tycker bara han verkar vara en dryg och otrevlig människa, men ja kanske har helt fel?
Har bara fått den uppfattningen av honom, men men jag kanske har helt fel?


Bild - Lånad av google.se
Åsikter - Mina egna

Föresten!!!

Såg att Magnus Betner skulle köra sitt "livets ord" stand up den 11 maj i Stockholm, tror fan man kanske ska fixa biljetter dit, och dra dit ett pers och kolla på honom, han är sååå jäkla skön!
Han och Johan Glans är de bästa svenska komikerna jag vet just nu faktiskt, de andra kan slänga sig i väggen ;)
Nej men allvarligt, det vore fan sjukt najs och kolla på honom live!


Bild - Lånad av google.se

The Joker

Some people call me the space cowboy yeah
Some call me the gangster of love
Some people call me Maurice
Cause' I speak of the pompetous of love

People talk about me baby
Say I'm doin' you wrong, doin' you wrong
But don't you worry baby don't worry
Cause' I'm right here at home

Cause' I'm a picker
I'm a grinner
I'm a lover
And I'm a sinner
playin' my music in the sun
I'm a joker
I'm a smoker
I'm a mid-night toker
I get my lovin' on the run
Ooh, ooh, ooh, ooh

You're the cutest thing that I ever did see
I really love your peaches
Want to shake your tree
Lovey dovey, lovey dovey, lovey dovey all the time
Ooh wee baby, I sure show you a good time

Cause' I'm a picker
I'm a grinner
I'm a lover
And I'm a sinner
playin'my music in the sun
I'm a joker
I'm a smoker
I'm a mid-night toker
I sure do not want to hurt no one

Ooh, ooh, ooh, ooh

People keep talkin' about me baby
Say I'm doin' you wrong
Well don't you worry, don't worry, no don't worry mama
Cause' I'm right here at home
You're the cutest thing I ever did see
Really love your peaches want to shake your tree
Lovey dovey, lovey dovey, lovey dovey all the time
Come on baby now, I'll show you a good time

Tell me about it stud

Nu har jag en till kille på ingång!
Jonas Erik Altberg, föddes den 22 december 1984 i Halmstad och är en svensk musiker som är känd under artistnamnet Basshunter. Han producerade förut eurotrance med musikprogrammet FL Studio i sin hemmastudio.
I dagens läge producerar Basshunter sin musik i musikprogrammet Logic.

En skit bra låt av honom, "Now your gone" 


Såå vad säger ni om Basshunter? Är han..

HOT OR NOT?;)

Bild - Lånad av google.se

Årets skämt

Jag "sneglar" lite på Petra Medes Show, fy fan vad dåligt det är.. Shit alltså..
Hon den där komikern Petra Mede, hon är så jäkla töntig och ännu värre har det blivit nu när hon har fått en egen show, jag har verkligen försökt sitta och kolla på det, men de går fan inte alltså.. Det är SÅ dåligt!

Förstår inte ens hur man kan tänka tanken på att göra en sån dålig grej, alltås det finns inget kul med det.
Hon har tid lite "kändisar" och intervjuar dom..
Hon är ju komiker, men jag tycker inte ens att hon är rolig överhuvudtaget, tycker mest att allting låter uppgjort och pinsamt bara, jag tycker verkligen att komiker som får saker att låta väldigt spontant, är dem som är roliga.
Som tex min favorit JOHAN GLANS!

Vad tycker ni om Petra Medes nya show? Inte för att jag tror att ni har sett den ;)

Bild - Lånad av google.se

Tung helg

Har inte varit hemma på flera dagar, ber om ursäkt.. Har inte kunnat blogga, men det har sina orsaker..
Så nu vet ni varför jag har varit "försvunnen" i några dagar.

IM BACK!

 
Bild - Lånad av google.se

Tell me about it stud

Taylor Kitsch är en kanadensisk skådespelare, en av mina absoluta favoriter!
En ny snygging? Tell me, är han..

HOT OR NOT? ;)


Bilder - Lånade av google.se

Hejsan mina fina!

Hur mår ni mina läsare? Hoppas ni har det kanon vad ni än gör och vart ni än är!
Jag har haft en väldigt lugn dag idag, har badat, tagit det lugnt, varit ute med Casper och sen jobbat..
Men jag har en glad nyhet iallafall, min förkyldning börjar bli bättre!
Är faktiskt så pass bra att jag förmodligen kan träna i morgon fakstiskt, känner ingenting förutom att jag ibland får lite rethosta, men det är allt!
Vad ska ni göra i helgen?

En kill kompis, Jakob frågade mig om vi skulle dra i hop en stor fest, och det vore ju najs faktiskt, inte hemma hos mig haha, det tror jag inte min mamma skulle gilla, jag har haft endel fester här redan, hon börjar bli rätt trött på det! Så vi får la se vad det blir, på lördag på dagen vet jag i allafall att jag ska jobba, och sen ska jag på hockey på söndag, fasen vad nervös jag är, första matchen i kvalserien.. Jag vill INTE!
Bara hoppas att de blir bra, jag kommer sitta som på igenom hela kvalserien, längtar inte.. Men man måste stå upp för sitt lag i ur och skur!

Nu ska jag borsta rötterna och klä av mig naken, "jag klär, jag klär av mig naaaken" minns ni den låten? haha.
Puss o smeeeeeeeeeeeeeek ♥

Tell me about it stud

Jag kommer börja med en ny grej i min blogg, en kul grej bara, jag kommer börja med en kategori som heter "Tell me about it stud", där jag kommer lägga upp lite killar, kommar nog bli varje dag, så får ni kommentera och bestämma om dem är "HOT OR NOT", ta det med en nypa salt, för det är fina killar!
"7th Heaven", tittar på det programmet, tänkte lite på han som spelar Simon Camden, var tycker ni om honom?

 
HOT och NOT? ;)

Bild - Lånad av google.se

Min gooding

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera, men jag hade verkligen fullt upp i går, och när jag väl kom hem så var jag sjukt trött, plus att jag mådde skit dåligt!
Jag varit sjuk, förkyld, kliar i halsen/öronen sjukt jobbigt, men det börjar bli bättre känns det som, förhoppningsvid, jag tänkte försöka träna i morgon, är inte lika dålig längre. 

I går var jag och köpte min nya mobil, Yeeeey! 
Min andra mobil gick ju sönder, skit irriterande, och den gick tydligen inte att laga heller, sjukt stööörande.. 
Så pappa körde mig till onoff, så köpte jag en mobil där, såå fin är den!
Gillar den verkligen, körde på LG denna gång, har aldrig haft en LG mobil förut, så det var något helt nytt för mig faktiskt, men jag gillar den verkligen..
Vad ska ni göra idag?

Jag ska snart ta mig ett skönt bad, det är så skönt när man är sådär små förkyld och inte mår så bra, då är det härligt att ta ett varmt bad, sen ska jag dra iväg och jobba, behöver städa oxå!

NU behöver jag bara hitta ett bra headset till min nya telefon, sen är allting klappat och klart!
Här är min nya goding, min gooooooooooooooooooooooooding!♥

            Bild - Lånad av google.se

Hunddagis?

Jag och syrran var ute med hundarna på en prommis och så dom busar alltså, dom är så söta!
Tog med mig kameran ut, och fotade allihoppa, vi försökte ta en bild på dem i storleks ordning, det gick väl sådär haha, titta på dem va söta dom är! ♥




God morgon!

Nu har jag rätt nyligen vaknat, känner mig rätt trött idag..
Men det är jätte fint väder ute, vaknade av att jag fick sms av Marina som frågade om vi skulle hitta på något.
Tack gumman för att du väckte mig!, nu var jag inte ironisk, för jag behövde verkligen komma upp!

I dag ska jag jobba, mer än så vet jag inte ännu, jag känner mig fortfarande snuvig så det blir ingen träning för mig i dag, men jag satsar på morgondagen annars på fredag tänkte jag.
Hatar när jag inte kan träna, blir så irriterad då!
Pappa ringde oxå, vi pratade lite om att jag ska börja plugga snart, det är ju ett av mina stora mål i livet, att "lyckas" alltså, det har alltid varit ett mål som jag har strävat efteråt, därför pluggade jag som satan på gymnasiet och gick ut med toppbetyg, så det lönar sig att man satsar!
Jag har gått till lite olika studievägledare och kollat runt lite, och det finns vissa utbildningar som lockar mig faktiskt, finns så mycket roligt man kan göra, ska boka in en tid med henne snart igen också!
Nu ska jag kliva upp, ta något och käka och gosa lite med vovvarna.
Hoppas ni får en underbar dag i det fina vädret!

Puss o kram

Bild - Lånad av google.se

En privat sak

Jag har precis kollat klart på filmen "dumpa honom", den var riktigt bra, drama/komedi..
Rekomenderar den verkligen!

Men jag kom och tänka på en sak när jag såg filmen, som jag ofta har tänkt på faktiskt..
En av mina värsta mardrömmar är att vara gift, ha barn, leva i ett stort vackert hem med fina saker, men att vara otroligt olycklig.. Att vara gift och inte älska sin man och att inte vilja leva livet med honom och att man redan har barn och har startat ett liv tillsammans.. Det är en av mina värsta mardrömmar..
Där fick ni veta någonting väldigt privat om mig, om det är någonting som jag verkligen kommer välja riktigt väl så är det mannen jag väljer att gifta mig/skaffa barn med, om jag nu gör det, det får ju framtiden utvisa vad som händer och vad man kommer vilja..

Drömmen är att man lyckas med alla sina mål man vill i livet, man lyckas med sitt jobb och sin utbildning.
Man träffar en man som man älskar mest av allt, skaffar barn och ett fint hem tillsammans och är lycklig i både kropp och själ, det är ju det man vill och det är även det man borde sträva efter.

Bara för några år sedan, så sa jag alltid att jag skulle bli en affärskvinna och att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn, jag skulle leva i min takvåning, med mina fina saker och tjäna massor av pengar och bara leva livet.
Jag har fortfarande den drömmen och fortfarande stora mål som jag strävar efter, men jag har börjat tänka på andra saker oxå, tanken på att leva tillsammans med en man på riktigt skrämmer inte mig lika mycket längre, och tanken på att skaffa barn är heller inte lika främmande som förut, jag har blivit lite mer öppen för det.
Förut så ryste jag till av bara tanken, fråga vem som helst i min omgivning som känner mig så kommer dom säga att jag var verkligen så förut.

Jag och min storasyster brukade skämta om att hon kommer bli en hemmfru med massor av barn, jag kommer vara affärskvinna och bo i min takvåning i Milano och hon kommer komma över och hälsa på med sina barn
"Nu ska vi hälsa på moster Emma", och hennes barn skulle springa runt i min våning och ta sönder mina saker och jag skulle bli galen och kasta ut henne och ungarna. Haha, det brukade vi alltid skämta om förut..
Förut var jag BEROENDE av min egen frihet, vilet jag fortfarande är, den ska man aldrig ge upp på, men tanken på att kunna dela livet med någon annan känns inte lika obehaglig längre.


Bild - Lånad av google.se

Sådan ägare sådan hund?




http://www.skrattnet.se

James Dean

James Byron Dean, född 8 februari 1931 i Marion, Indiana, USA, var en amerikansk skådespelare.
James Dean omkom i en bilolycka med sin Porsche 550 Spyder den 30 september 1955 på en motorväg utanför området Cholame i Kalifornien, cirka 220 kilometer söder om San Francisco, vid blott 24 års ålder.

Jag tycker denna man är otroligt vacker, så hemskt att han dog så ung bara..
Visst är han fin?



Bild - lånad av google.se

Hejsan hoppsan fallerallera!

Hur mår ni läsare?
Jag mår helt okej, lite trött och frusen bara, men annars så är det bra!
Bättre med halsen i allafall, peppar peppar att de håller i sig, så man kan dra iväg och träna på onsdag tänkte jag!
I dag har det varit väldigt lugnt, sov länge och tog ett bad och gick i väg och jobbade, även fast jag inte mådde så jätte bra.. vad har ni gjort i dag? Något roligt?
I morgon så ska jag sova ut, och sen tänkte jag dra i väg och träna om jag känner mig bättre, annars väntar jag till på söndag, sen ska jag i väg och jobba..
Jag funderar på att dra på bio i veckan och kollar på Shutter Island, någon som känner sig manad? Nästan alla har sett den redan, jag tror den kan va riktigt bra, jag har hört det i allafall!
I morse så ringde dem till mig från Ica maxi här i stan och sa att jag hade ett paket som låg där men som redan var uthämtat, jag fattade nada? hur kan ett paket som redan är uthämtat ligga kvar..
Men det hade blivit något strul i allafall så det löste sig.
Men det var lite roligt när han ringde, för jag låg i sängen och sov, och var rätt krasslig sådär på morgonen som jag inprincip alltid brukar vara, så jag fick upprepa mig hela tiden för han hörde inte vad jag sa haha.

Klockan är nu 12 snart, jag tänkte försöka lägga mig relativt tidigt, för jag känner mig jätte trött.
Men mina systrar och min syrras kille vill att vi ska glo på en film tillsammans, smo heter "dumpa honom" har någon sett den? Den verkar bra i allafall.. Så vi får la se om jag orkar hålla mig vaken..


Tror den kan vara bra?

Amerikansk komedi från 2009 :  
Kommer du ihåg den där snygga killen som sa att han skulle ringa, men inte gjorde det?
Kanske tappade han bort ditt nummer, kanske ligger han inne på sjukhus eller kanske han är helt ovetandes om din charm och din framgång.
Eller är han bara inte intresserad av dig... Huvudrollerna spelas av Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson och Justin Long.
Dumpa honom är en charmig, sexig och helrätt film, som bygger på bästsäljaren ”Dumpa honom!
Han vill faktiskt inte ha dig” av Sex and the City-manusförfattarna Greg Behrendt och Liz Tuccillo.


Bild - Lånad av google.se

Nattblogg kanske det nya?

I bland på natten, när man ligger och verkligen ska försöka sova..
Ni vet, när man verkligen vill sova, men man kan inte riktigt..
Man ligger och tänker på olika saker, vet inte riktigt vart man ska ta vägen med sina tankar, man vill bara skriva ner allting som i en bok, så man kan läsa upp det dagen efter och tänka efter mera, då man är piggare i kroppen.

Man kanske ska börja blogga på nätterna i stället, då jag i allafall är rätt djup av mig, fast då kanske min blogg skulle bli för personlig, vilket jag inte vill.. Jag vill ha den rätt simpel/enkel, prata om saker i mitt liv, saker jag tycker osv, inte så mycket om vem jag är eller mina känslor.
Tror inte på att lämna ut sig till alla på det sättet, vill ha det rätt privat, men endå djupt och personligt..
Kanske lite svårt att förstå, jag förstår er kan jag säga, för mig är det också rätt konstigt endel saker, men jag tror det är endel av livet, det är de som gör saker och ting spännande!

Min hals känns lite bättre i allafall, som TUR ÄR! Jag har vräkt i mig piggelin, för att försöka bli av med lite av smärtan, när jag var på sjukhuset idag så kom jag och tänka på när jag var på Huddinge sjukhus för att opereras för mina halsmandlar, jag var såå sjukt nervös innan jag skulle ner i operationssalen..

Innan jag skulle opereras så fick man ju inte äta något och sen skulle jag tvätta hela mig på sjukhuset, fick ta av mig allt, som smycken osv, och ta på sig ett vitt sjukhus linne, ta lite lugnande tabletter och lägga sig och vänta in att bli opererad.. Jag var väldigt nervös då faktiskt!
När jag vaknade upp sen i allafall på uppvaket, så fick jag piggelin, jag minns att jag bara slickade på den lite, det tog för lång tid för mig att äta upp den, så den började smälta ner på handen, så dom fick ta den..
Shit vad jag käkade piggelin då!
Jag har ju blivit opererad förut, men då var jag rätt liten och minns inte så mycket, det var för polyperna.

Det gjorde verkligen skit ont att ta bort halsmandlarna, mina var väldigt stora också och onormala, dom sa det när jag föddes, att mina var onormalt stora och såg "fula" ut, men dom tog dom aldrig på mig när jag var liten, vilket jag inte förstår.. för det hade varit mindre smärtsammt för mig då..
När jag kom hem från sjukhuset, så fick jag ju leva på högsta smärtstillande tabletterna för att kunna göra någonting, och det var STORA tabletter som jag skulle SVÄLJA, jag som hade blivit opererad i halsen..
Det förstår jag faktiskt inte, att dom gav mig tabletter att svälja?
Jag grät när jag svalde dom...

Men men, piggelin är gott!


Ballar av stål

Kolla på ballar av stål, så jävla bra program..
Jag garvar alltid sönder mig, tycker det är såå roligt.. Speciellt "en jobbig djävul" haha han är så jäkla skön.
Vad har ni gjort i dag?
Förlåt att jag inte har bloggat förän nu, men jag har varit upptagen hela dagen, har varit med min storasyster på akuten, för hon är sjuk och fick hjärtklappningar och mådde väldigt dåligt, så vi åkte in.
Har suttit där i X antal timmar och när vi var påväg hem sen så sa jag till henne att jag ville färga hennes hår och klippa henne, jag sa till henne att hon kommer må så mycket bättre då.

Man gör faktiskt det, när man har pysslat om sig själv!
I går kollade jag på Melodifestivalen med mina systrar, vad tyckte ni om att Anna vann?
Jag tyckte det var jätte bra faktiskt, hon är värd att vinna.. För hon har så otroligt vacker röst och verkar vara en underbar tjej, jag tror faktiskt det kan gå bra för henne!

Jag har haft ont i halsen oxå :( INTE BRA! hoppas de är bättre i morgon så jag kan träna, jag hoppas, hoppas.
Det känns lite bättre i allafall nu, vi käkade tacos idag, sjukt gott och sjukt mätt är jag oxå!
Efter en hel dag på akuten så var det skönt att bara äta lite och ta de lungt..

.....

Jag hatar det, jag hatar det lika mycket som pesten som bodde på deras kroppar, jag fattar inte ens att man ger det näring att få fortsätta att föröka sig, hur i helvette är det möjligt?!
Varför gör man saker som gör en illa, varför röker man när man vet att man kan få cancer, varför dricker man när man vet att man kommer vakna upp i morgon med baksmälla, varför har man oskyddat sex när man vet att man kan bli gravid eller få sjukdommar, varför knarkar man när man vet att man kan dö, varför skär man sig i armarna när man vet att man kan råka skära sig för djupt?

Är det för att testa sina gränser, hur mycket piss och skit man tål innan man går under? vill man testa och se hur hårt man kan pumpa sin kropp innan den ger upp?
Vill man känna smärtan innan man ger sig, vill man känna den outhärdiga smärtan som kommer sig krypande på natten när alla ligger och sover och dagen snart är kommen, vill man ha den fruktansvärda ångesten efteråt och känna att hela kroppen kryper av ilska och oro.. Vill man komma så långt?

Vill man komma så långt att man bryter ihop på ett golv av blod och tårar och slitna ansikten, vill man komma så långt att man verkligen inte vill vara mera, kan man välja att komma så långt, eller kommer man dit endå?
Är man glad efteråt, är man nöjd, är man tillfredställd, kan man få känslan på något annat sätt, än att göra sig själv illa, kan man uppnå samma nivå på andra sätt utan att ge kroppen ärr för livet, kan man göra det?
Eller är livet bara ett spel, eller målar vi alla våra egna tavlor och bestämmer över våra egna liv, påverkar vi vårat öde eller är det någonting som bara kommer till oss?

Varför sätter man gränser som vuxen, om saker som vi barn och umgdommar inte får göra, när vi alla vet att vi endå kommer bryta dem någon dag, vi kommer supa oss fulla, ha sex och pröva på att röka.
Vi kommer ha våran egen tid, då vi kan pröva på att "leva" lite, lika som våra föräldrar har gjort, man kan inte vara en förebild om man har gjort samma misstag själv, eller kan man?

Lika som bär?



Bara jag som tycker dom är sjukt lika?
En är katrin zytomierska och den andra heter doreen månsson..

Jämnställdhet?

Vad är det egentligen?
Att man ska kunna gå hem klockan 10 på kvällen med kjol och strumpbyxor utan att bli överfallen?
Att man ska kunna dansa med någon till och med hångla upp personen utan att behöva gå hem med människan?
Handlar jämnställdhet om att vi kvinnor ska känna oss hedrade att få gå och rösta i en liten pissig lokal som funkar som skola i vanliga fall?
Handlar jämnställdhet om att man som kvinna ska kunna trippa runt på höga klackar på ett jobb fullt med män i kostym utan att bli skrattad åt?
Handlar det kanske om att man ska kunna ha samma lön som en tjock, skallig och svettig man, som sitter på sina höga hästar och kör sin fina bwm?
Handlar jämställdhet om att man som kvinna ska kunna skryta om hur många man har legat med utan att bli kallad för hora?

Sommar stunder!

En skön sommar låt från Fronda.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Sommarn e här dags att dra nya svängar,
Hookar upp me grabbarna och fixar lite pengar.
Glida upp på stan å se brudarna i kort kort,
Klunkar en bira allt e bara soft soft,
Sätter mej ner med en glass i min hand,
Ibland kan det vara underbart och bo i detta land.
Utanför slottet övande forsar,
Det är sånna stunder man inte har allt för ofta,
Bara softa känner svetten rinna ,
Skit i allt och låt tiden försvinna,
Sitter hela dagen blöt på min mage,
Drömmer om fåren som hoppar runt i hagen,
Lat som fan så låt mej va för idag e en sån da som e FETT BRA!
När solen steker och fåglarna kvittrar,
Jag känner nästan hela kroppen ba kittlar.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Sitter fanemej i snart fem hela timmar,
Vaknar ra gå ner det känns som jag ska svimma.
Drack här en cola för att släcka min törst,
Bränd över ben shit axlar o bröst,
Dagen tar slut o kvällen börjar,
Sticker hem o tar på sej en extra tröja,
Ut för att röja festa loss ,
Me polarna o brudarna bara släppa loss,
Vi möts i hästhagen o tänder på en brasa,
Adde e för full får elden o rasa,
Spelar ingen roll för han e känd för att knasa,
Emmy snubblar glider runt o spelar dum,
Medans ja själv står o snackar nå skumt.
Ja känner en stämmning som e helt perfekt,
Skojjar me varandra med full respekt,
Jag önskar att vintern aldrig fanns.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Fett väder ja drömmer om brudar i läder,
Halvnakna nästan utan kläder.
Har ni ser ut som så ta me det.
Glida upp på stan o bara kolla,
Bruden där borta hon har tuttar som bollar,
Vågar du testa din fjolla, rädd för att bli nollad?
Skit samma för det e sommar bara lägga på trycket,
Känner kroppen rycker,
sticker till macken o knycker lite bira,
Känner solbrännan svida,
Polare sida vid sida vi ,
Dags o glida tillbaka till kvarteret,
Eskort av bengen med högljudda sirener.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Det är sommar


text - lånad av google.se

Liten Panda som nyser ^^

Har ni sett den här videon? Den är såå söt. ♥

Kaviar macka och ägg!

I bland kan det vara sååå jäkla gott, att käka ägg och kaviar mackor!
Fasen vad jag älskade kaviar och ägg när jag var liten, jag var helt tokig i det!



Vaknade vid 11 tiden, la mig ganska sent i går, vid två tiden, var uppe sent och msn:ade och även höll på och kollade runt lite på nätet.. Nu funkar i allafall "min" telefon, så det är skönt det i allafall.

I dag ska jag umgås med Jeanette och hennes bebis Malva, vi kunde inte gå ner på stan som vi hade planerat men vi ska vara hemma hos henne och fika/snacka tjej snack, det kan behövas!
Sen vart resten av helgen bär av får vi se faktiskt, jag kommer inte planera in någonting, utan helgen får vara helt öppen.. Jag ska i allafall jobba i morgon, och kanske på söndag det får vi se!
Kanske ska på bio med Marina i dag, vi får se, vi vill se den nya filmen "Remember me" den har bio premiär idag, så vi får se om det blir så att vi drar på den!

Eh.. Hittade en video på Youtube, detta smink var inte snyggt.. eller?

Bild - Lånad av google.se

Seg dag!

Sorry att jag inte har uppdaterat förns nu, men jag har haft lite att stå i..
Blev inte riktigt som jag planerade den här dagen, men så är det ibland!
Jag ligger i en nybäddad säng, har städat, sååå skönt!

Känner att jag är jätte torr om händerna, inte skönt, så jag har smörjt in dem med "Body Butter" från Body Shop.
Den är väldigt fet hudkräm, bra om man är torr om tex händerna.
Jag har inte gjort nästan någonting alls idag, har varit nere och tränat!
Och jag har faktiskt fått en låne telefon just nu eftersom att min jag hade började knäppa upp sig totalt med laddningen och headset.. Så jag har lånat en av pappa just nu, så nu funkar det att ladda telefonen och headset.
Ska kolla efter en ny, någon som har något förslag?

I morgon ska jag fika med Jeanette och hennes söta bebis Malva, vi ska ta en sväng på stan och sen sätta och och käka lunch eller fika typ.. Det ska bil trevlans!
Sen i helgen är fortfarande väldigt öppen, vet inte vad som händer riktigt faktiskt.. Kanske blir värmdö i helgen tillsammans med Jakob men jag vet inte riktigt, vi får la se vad som händer!
Vi hörs mera i morgon!

Smek o Klämmmm..

Hund program, men inte hundväder!

Kollar på ett hundprogram på trean!
Det där med den där tjejen, som ska hålla på och lära hundar och deras ägare..
Som ni vet så har vi hunddagis här just nu! Min syrra är här, med sina tre hundar, plus att vi redan har 2 st.
Så vi lever just nu i total hund kaos!

Cesar Milan, är skit bra, han skulle kunna komma hit och få alla hundar att vara glada och gilla varandra!
Föresten, visste ni att våran hund Milla, heter igentligen Milan!
För våra hanhundar går inte ihop med varandra riktigt.. Så det vore skönt! Fall alla kunde leka tillsammans och vara glada hehe!
Jag kom hem för ett tag sedan från jobbet, köpte med mig en sallad och käkade, och nu lyssnar jag på syrran som snackar om några "vägglöss" vettefan vad det är för något..

Ah jo jag hittade precis vad det var för något, bli inte skrajja nu!

" Vägglössen är inga egentliga löss utan tillhör skinnbaggarna. Flera arter finns. Den som angriper människan heter Cimex lectularius. Anticimex betyder alltså mot vägglus.

Vägglöss är blodsugande. Dagtid lever de i springor i sängbottnar eller möbler.I skymningen kommer de fram och uppsöker en lämplig värd, ofta en sovande människa, som de kan suga blod på.

Vägglusen var ett stort problem i "fattigsverige", men numera har den blivit betydligt mindre vanlig. Den som reser utomlands kan dock riskera att få med sig vägglöss hem i bagaget.
Vägglusen blir 5-6 mm "

I morgon ska jag ner och träna, har just nu den kvinnliga underbara tiden på månaden, så man känner sig sjukt jobbig i kroppen, men jag ska i allafall ner och träna, både i morgon, fredag och på lördag innan jobbet..
Sen i morgon kväll ska jag in till sthlm och gå på bio förmodligen, ska bli mys!
Blir nog Shutter Island!
Nu ska jag i allafall sova, syrran ska låna en av mina sängar först, för daniel kommer senare i natt!
Men sov så gott alla underbara, så hörs vi i morgon igen!

Skulle verkligen vilja träffa honom, tror han är en sjukt mysig och snäll person!
Duktig som fasen är han oxå..

Bild - Lånad av google.se

SKRIV KOMMENTARER! vad har ni gjort idag? vilka är ni som läser min blogg? Vill veta mer om er!
Puss och KRAM ♥

Bältdjur

Haha, jag hittade roligaste djuret, vet att dom finns o sådär, har sett dom några gånger.
Men dom är sjukt söta och roliga tycker jag.. Haha.
Man kanske skulle skaffa sig en sån som husdjur?

Hittade sötaste lilla bebisen..
Billy heter den!

Bild - Lånad av google.se

Solsken vackra solsken

Underbart fint väder ute, sååå skönt!
Till och med några grader varmt, så jäkla underbart!
Har varit och fixat mitt headset till mobilen, mitt var ju sönder.. Så sjukt irriterande!
Men nu är det fixat i allafall, så det är skönt..

Jag ska snart hoppa in i badet, ska bli skönt, jag är frusen fortfarande.. 
Nepp, nu har jag lite bråttom massor som ska göööras..
Vi hörs lite senare sen förmodligen, ska dra och jobba senare vid fem tiden..
FÖRESTEN, vill ni se ett sjukt äckligt klipp?
Jag vet inte om det är riktigt eller inte, ingen aning.. men det är sjukt äckligt i allafall, om det nu skulle va på riktigt så skulle man ju skita ner sig.. helt sjukt äckligt..

BLI RÄDDA ;)

Gillar ni makrill?

Är jag helt ensam om att gilla makgrill?
Jag älskar det verkligen, det är nyttigt, och skit gott!
Jag brukar käka det på mackan, massor av omega 3 och nyttigheter!
Det ska vara makgrill i tomatsås, jag käkade det nyss på en fullkorns macka, SKETA GOTT!
Om ni inte har prövat, så pröva!

Jag minns när jag och storesyrran var små, så var vi ute på en Ö med några kompisar typ skolan, då hade vi en egen stuga, jag syrran och en kompis till oss.. Då skulle syrran käka makrill mitt i natten, och vi tyckte det stank så fruktansvärt i hela våran "lilla stuga" så vi fick verkligen vädra ut huset, och våran kompis skällde på syrran och frågade "hur fasen kan du käka de där"? "jag står inte ut" men det är verkligen skit gott och nyttigt!
Haha jag kom bara o tänka på det, när jag började prata om makrill..

MAKRILL IS THE SHIT, HÅLL MED! 



Bild - Lånad av google.se

En frusen tjej

Emma är just nu en frusen tjej, frusen, frusen och frusen..
Vet dock inte varför, varför?
Jag var frusen på jobbet oxå, satt och frös om händerna massor..
Inte bättre nu heller faktiskt, skulle va skönt o ta ett varmt bad...  typ massor av bubblor och varmt vatten.. shit vad skönt, jag ryser när jag tänker på det!
När jag badade förut, så hade våran lampa gått i badrummet, så då hade jag lite myspys för mig själv och tände en massa ljus och badade bubbelbad.. gissa om det var mysigt!
Man behöver faktiskt inte bada med en kille för det ska va mysigt, man kan ha mysigt för sig själv!

I dag har jag inte gjort så jätte mycket kära läsare, jag har varit skit irriterad på mitt headset dock, för det har nu slutat att fungera.. såå trött jag blir! Jag behöver verkligen ett headset, för jag pratar mycket i telefon när jag promenerar hem och till jobbet, jag lyssnar oxå ALLTID på musik inprincip.. Så jag känner mig naken utan mitt headset, ska dra och kolla på ett i morgon på dagen med pappa..

Men jag har i allafall varit nere och gymmat idag, skönt som vanligt!
Sen drog jag och jobbade, skit skönt väder var det idag oxå, ellerhur? solsken och varmt faktiskt.. man fick nästan lite vårkänslor.. Man kunde höra fåglarna kvittra och kände hur solen värmde mot ansiktet, man ville nästan dra på sig ett par sol glajjer..
Fett coola dem här var, ellerhur? sjukt snygga faktiskt.

Bild - Lånad av google.se

Roxy gästbloggar!

Här är min storasysters rottweiler (Roxy) eller (OX) som vi kallar henne, som jag har berättat om!
Jag är helt såld på den hunden alltså, tycker hon är såå otroligt söt och jätte gullig hund.
Hon är snäll och jätte lat haha, hon är sååå söt! Älskar dig tjejen!
Im a real dog person!♥







Skateboarding dog!

Har ni sett denna video förut?
Den är så sjukt gullig tycker jag, DETTA visar på att hundar har egna personligheter och även att dom är smarta/tänker ett steg längre..
Tycker denna är så klockren, han verkligen tar fart med tassarna och han verkar tycka det är sjukt roligt oxå, jag har även sett den här hunden på OPRAH, han var där och hälsade på och åkte runt på sin bräda i hennes studio!
Folk som ser honom blir helt chockade, dom tror inte det är sant!
Kolla in honom alltså, har är jätte duktig, åker lätt bättre bräda än vad jag skulle kunna göra haha!

Tycker han är helt underbar alltså, så söt!


Man mår väl som man förtjänar?

Kikade in på Marinas blogg precis när jag skulle börja skriva detta inlägg och hon har precis döpt sitt inlägg likadant som mig, bara för att vi snackade så mycket om det i dag, att vi "mådde som vi förtjänade" efter kvällen.. Men det var fan värt det, ellerhur tjejer?

I allafall, gårdagen var skit skön.
Jag var först nere och tränade, sen drog jag och jobbade några timmar, efter det drog jag hem och käkade/duschade och sen begav jag mig till Sabina.
Hon och hennes kille (Jacob) har precis flyttat in i en lägenhet här i Södertälje, jätte fin var den verkligen!
När jag kom dit efter att ha staplat ner för en snöig och hal backe i mina underbara klackar, så var Marina, Emelie, Sabina och Sofia där och spelade just då ölspelet.. Haha riktigt full kan man bli på det ;)
Dom hade suttit och krökat från typ sju tiden, jag kom vid nio för jag hade jobbat.. Så jag var lite seeen..
Men vi började kröka till ordentligt när jag kom och fortsatte till klockan blev typ halv 11, då kom taxin och hämtade upp oss och körde oss till stället vi skulle till.. SÅ SKÖNT att slippa gå, för vi alla hade REDAN ont i fötterna haha, illa..

Men i allafall, vi drack, träffade folk. Träffade Malin, Linn, Ida och några kompisar till dom ute oxå..
Men vi vimlade bort från varadra och sen minns jag inte att jag träffade dom mer på hela kvällen..
I allafall, vi va uppe och dansade på strippstången och Marina till och med slickade på den, fan va snusik du var Marina, fatta alla bakterier gumman? ♥
Men hon tvättade munnen sen, så det är lungan haha!
I allafall, vi alla blev riktigt fulla och sen så drog jag och Marina och tog lite fyllekäk och sen tog vi en taxi hem till mig.. men vägen dit var lång haha, för Marina hade så jäääkla ont i sina fötter.. Stackaren.
Men hennes skor är SKIT SNYGGA, jag ska fan sno dem någon dag..
I allafall, vi la oss och vaknade upp vid 11 dagen efter, vi låg och små snackade i sängen, bara liksom tjej snack om gårdagen och sen när vi skulle ställa oss upp så kände vi verkligen hur jäkla bakis vi var..
Så det första Marina gjorde var att ta en cigg, och jag drog och hällde upp massor av vatten..
Det är jävligt sjukt faktiskt, att när man verkligen har varit as full och har gått och lagt sig, så drömmer man verkligen om att man dricker vatten, typ hängandes under en vattenkran..
Kroppen skriker verkligen efter vatten, så vi hällde i oss endel.
Sen när vi hade gjort oss i "ordning", så tog vi bussen bort och mötte Jacob, Emelie och Sabina och tog lite bakis käk, fan va illa vi mådde efteråt.
Vi drog hem till Jacob och Sabina och bara degade typ en timme medans Emelie diskade..
För vi orkade inte ens ta oss hem just då, för jag fick sjukt ont i magen och mådde sjukt illa, sen packa vi i hop i allafall och begav oss hemmåt..
Jag har bara legat i sängen med datorn sen jag kom hem vid typ 18, har inte orkat så mycket annat faktiskt..

Men i allafall, här kommer lite bilder från i går, innan vi drog ut!
Tack tjejer!♥









Nu ska jag nog soooova, vi får se hur det går..
Kanske blir ett inlägg till ;)
PUSS

Tokio Hotel

Hejsan människorna!
Jag ligger i sängen faktiskt, skriver lite och kollar på lite bilder som vi tog i går..
Det var världens kaos i går, påvägen dit så var tåget inställt bla, så vi fick vänta in en anslutningsbuss, sen när vi kom fram till östertälje, så insåg vi att vi aldrig skulle hinna till halv åtta, in till globen.
Så då ringde min storasyter och fixade skjuts till oss in till globen, när vi satt och väntade på skjutsen på en äcklig perrong, så tog vi lite bilder på vårat smink/outfit.

Sen så när vi fick skjuts in till stan så sa min syrra att vi inte får ta med oss kameran in på globen, och att det stod på deras hemsida osv, så jag gav min camera till min storasyter och bad henne ta med den hem, så att inte det skulle bli så att dom tog den ifrån mig, eller nekade oss att komma in.
SEN när vi kommer in, hittar våra platser, så visar det sig att man visst får ha kameror, då ALLA har det..
SÅÅÅÅ IRRITERANDE..
Men ni får kolla på bilder av konserten på andra sidor på nätet, det lär finnas hur mycket som helst!
I allafall konserten var grymt häftig och rolig, massor av sjuka effekter och grymt ljud..
Alla tjejer typ svimmade när dom kom in på scenen och det var sjukt mycket skrik!
Min lillasyster var i EXTAS under hela konserten och hon fick se sina stora idoler, så jag är jätte glad för hennes skull! MEN jag har lite bilder från när vi satt på perrongen och väntade på skjuts! :)







I dag så har jag och Amanda varit barnvakt till lilla Malva, hon är såå söt, tror hon är ett år snart.. Jätte glad och gullig liten tjej, hon badade och plaskade i vattnet!
Sen så skulle jag byta blöja på henne och då sa Amanda när jag var klar, den mest klockrena kommentaren
"Är det där verkligen rätt?"
I morgon blir det utgång med tjejerna, ska bli mys!

I dag smäller det!

Hur mår ni?
Jag mår helt okej, ligger i sängen fortfarande och väntar på att syrran ska komma hem, hon är på affären och handlar lite.. Ibland är det grymt skönt att bara ligga kvar i sängen ett bra tag..

I dag smäller det! Ska på konsert, ska bli grymt skoj faktiskt!
Syrran är helt uppspelt oxå, hon har längtat så länge efter denna dag!
Snart ska vi börja göra oss i ordning, vi ska bara käka lite, steka på lite köttbullar och koka makaroner, måste ju ha något i magen innan vi ska iväg! kommer inte bli så mycket troligen, men lite i allafall!
Nu ska vi käka lite, tar massor av bilder senare som ni får se!
Vi hörs sen. PUSS och SMEK, nej usch, snuskigt..

Jag förstår faktiskt varför syrran är såå kär i de här killarna, hennes stora idoler..
Killen i hip hop kläder (med dreadlocks) och killen med stort svart hår (sångaren) är tvillingar.. om ni inte visste det!








Bilder - Lånade av google.se

Shu bre, vad händer jao peace bre!


Haha gullig vah?

How will I know?

Jag sitter och lyssnar på massor av gamla låtar på Spotify, haha skit sköönt!
Jag har precis lagt i färg i syrrans hår, hon ska typ duscha nu, sen ska jag klippa henne lite, om det går vill säga!
För jag hittar INTE min frisör sax...
Lite irriterande, har letat överallt.. Hittar jag inte den måste jag köpa en ny!
Så jag ska försöka klippa henne med en vanlig typ liten sax, får se hur det går.. 
 
I morgon gäller det gott folk! Konserten blir av i morgon TOKIO HOTEL, Jag och syrran ska gå.. Min syrras idoler, jag var tvungen att följa med, hon fick inte gå själv.. Men jag tycker det ska bli skit kul, så jag är jätte glad och tacksam att jag oxå fick följa med! Dom är riktigt bra och snygga killarna!
I morgon ska vi börja sminka och fixa oss skit tidigt... Sen ska vi dra hemifrån vid fem tiden, i globen börjar det klockan 19.30, man ska ju vara där innan! Hörde att det var några på ståplats, som redan hade börjat köat i lördags, jag säger bara okej!? Kallt de måste vara nu..

Jag hade tänkt mig, en rosa/korall topp och svarta leggings, svarta höga klackar med lite nitar..
Massor av smink och tuperat hår.. Riktigt rockigt och punkigt.. Ni får se i morgon!
Jag LOVAR jag ska ta massor av kort på oss, tror inte man får ta där inne dock, men ska i allafall ta kort utanför osv.. Så ni får se mina kära läsare!
I dag så var jag nere på gymmet och tränade med syrran, var även en sväng på stan och fixade lite grejer...
Sen drog jag hem och duschade, och senare sen så drog jag till jobbet.. Blev hämtad av pappa efteråt!
Så det var skönt, för det snöade endel och var rätt kallt förut..

JÄTTE FIN gammal kärlekslåt.. Gillar verkligen texten ♥

VEM ÄR DET SOM SLICKAR PÅ MIN DÖRR?



Hahaaaa, så jävla dålig så den blir bra!

I love bags

Jag älskar väskor och skor!

Do you like it?
Föresten, vad har ni för favorit märken?
Vart handlar ni era kläder?

Bulle bulle bolldogs!

Vilken hundras är eran favorit? 
Jag älskar alla hundar, är största djurvännen och tycker alla hundar är jätte fina och söta, självklart är ju hundarna i min närhet favoriter! ♥

Men jag tycker bulldogs är skit söta, vad tycker ni?
Men jag tycker det är hemskt att det har gått så långt med avling att bulldogsen har fått svårt att andas, det tycker jag är riktigt hemskt, därför dom flåsar och låter så mycket.. Det är inte shysst..

Lite underbara bilder



Bilder - Lånade av google.se

Hunddagis!

Vi har hunddagis här hemma, såå mysigt!
Min storasyster är här och hälsar på och hon har 3 hundar, plus att vi har 2 st.. Så vi är 5 hundar här allt som allt..
En sak ni inte visste om mig förmodligen, är att jag har jobbat på hunddagis faktiskt! 
Då går man runt med typ massor av hundar i koppel runt midjan, och promenerar och plockar upp skit från massor av hundar.. Skit mysigt! 
 
Det är helt sjukt mysigt, jag älskar dogs!
Kollar på American Idol, I like it! Gillar alla "sång program" det är alltid kul att kolla på, jag ska snart börja städa mitt rum, behövs verkligen.. ligger kläder överallt!
Har varit på stan idag, fixat lite saker och köpt några snygga grejer..
Varit och gymmat och sen drog jag och jobbade!
I morgon ska jag ner och träna sen jobba, nu ska jag börja städa tänkte jag, så det blir gjort..
Syrran ska sova med mig i natt i dubbelsängen haha, för storesyrran tar hennes rum!

Nepp, nu ska jag börja städa!
Seee yah! hörs nog senare sen!
Pusss och klem!

Hockey night

Kom hem nyss från matchen Rögle - SSK.. Är väldigt skeptisk om hur saker och ting kommer gå, men vi får helt enkelt se hur allt går, men vi vann i allafall, men i förlängningen. Så 2 poäng i allafall, bättre än inget!
Hade en skit mysig dag i dag på stan med en tjejkompis, vi träffades på HM, och sen så gick vi vidare och kollade runt lite och sen käkade vi lunch tillsammans!

Jag har inte riktigt hittat det jag vill ha ännu, vet inte riktigt ens vad det är jag vill ha faktiskt, då äreee svårt?
Har i allafall köpt lite smink och nagellack till på torsdag då det blir konsert!
Ska ner på stan i morgon oxå och fixa lite mer grejer, får se hur det går!

Ska och träna i morgon oxå och sen ska jag jobba, det börjar närma sig torsdag, de ska bli najs!

Min dåliga humor, eller?


Jag vet, ni får skälla..

Jag är skit dålig på att blogga just nu, jag vet inte varför riktigt.. har ingen inspiration!
Orkar inte riktigt..

Jag har i allafall varit och sett på "Farsan" med syrran, sjukt rolig film!
Var och jobbade i dag, mådde dock inte så bra på jobbet, kände mig hängig och sådär, jag ramlade i går, vet inte om jag berättade det.. men ramlade på en hal isfläck och gjorde mig lite illa..
Det kanske blir en spontan kryssning i helgen med Marina och några andra, vi får se, vi håller på och kollar runt lite på viking och ser vad som finns! förmodligen lördag.

Men på torsdag ska jag på konsert med syrran, TOKIO HOTEL! haha fan va kul det ska bli, vi ska rocka sönder.. Ska ner på stan i morgon och kolla på lite kläder och smink, så nu ska jag sova!

Här är en bild på min underbara vän Hakar, som jag lämnade för 6 månader sen bakom mig, var aldrig mening att svika honom men var tvungen att gå vidare med mitt liv.. Komma därifrån.. han vet vad jag menar.
Är så glad att han förstod och att han fortfarande är lika underbar!
Love you man ♥