Brandon Teena

Fasen vilket underbar väder ute, eller vad säger ni??
SOLSKEN OCH BLÅ HIMMEL!
Så jäkla underbart, helt otroligt, jag och syrran har varit ute på en långpromenad med hundarna, vi gick ut precis när vi vaknade, det är skit bra innan frukost att ta en långpromenad! Vi vaknade vid 11.00 sov rätt länge, för vi gick och la oss väldigt sent.. I går var en mysig dag, först hade vi påsk lunch här med lite folk, sen åkte vi hem till pappa vid 6 tiden och käkade lite middag där och satt och snackade om brölloppet som vi ska på den 24 april.
Pappas sambos dotter ska gifta sig!

Sen på kvällen så träffade vi upp Jakob, så va vi hemma hos mig och chillade, han fick äta upp vårat påskgodis, för vi ville inte ha det, inte nyttigt! Han tog med sig en film som vi kollade på, jag och jakob har redan sett den, men Amanda hade inte sett den. Den heter "Boys dont cry" jätte hemskt sorlig film, en sann historia.

"Boys Don't Cry är en amerikansk independent-dramafilm från 1999. Filmen baseras på den verkliga historien om Brandon Teena, en ung könsöverskridande person, född kvinna, som våldtogs och mördades av sina manliga vänner efter att de fått reda på att han haft biologiskt feminina egenskaper. Hilary Swank spelar Brandon Teena och Chloe Sevigny spelar Brandons flickvän, Lana Tisedale"
Mördarna fick som dom förtjänade, den ena sitter i sin dödscell och den andra sitter inne och blev dömd till flera livstids dommar, så att dom ALDRIG ska kunna komma ut igen.

Här är riktiga Brandon Teena,
som blev våldtagen och mördad för att man var den man är.
Vad fan tror dom att dom har för rätt?


RIP BRANDON TEENA 12 december 1972 - 31 december 1993.
Vila i frid.

Bilder - Lånade av google.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback